vrijdag 26 februari 2010

nieuwe scrappies


Zo weer 2 nieuwe creaties. Even mijn nieuwe Sizzix alfabet en Victoria embossingmal van Cutlebug uitgeprobeerd bij kaartje 1. Papier is weer van K& company.

Fijn weekend allemaal! xxx

maandag 22 februari 2010

zoet kaartje

Vandaag heb ik een kaartje gemaakt met papier van de action. Stempeltje is van Hangler & Stangler. Het stempeltje is ingekleurd met Distress inkt. Swirls zijn van cuttlebug en het frame en tag zijn van Nellies multi frames. Ponsjes zijn o.a. Martha Steward Doily lace, Ek retro pons large en Nellie snellen floral punch.

zaterdag 20 februari 2010

Eerste probeersels van de Big Shot.

Nou ik heb vanavond mijn nieuwe grote vriend  uitgeprobeerd en 2 kaartjes gemaakt. Ze zijn door de haast een beetje rommelig geworden, ik had de stempel van Magnolia ingekleurd met Coloursoft potloden maar toen stempelde ik er per ongeluk overheen, dus even bijgewerkt met waterverf haha. En ik moet het distressen met inkt nog even leren, maar dat maakt niks uit. Ik ga van de week op mijn gemak proberen wat creativiteit er uit te persen :) Vaak zie je van die prachtige kaarten en dan ga je zelf aan de slag en dan weet je t gewoon even niet. Maar ik heb wel gezien dat je prachtige dingen kunt maken met de Big shot, dus ik ga nog goed rondkijken op alle blogs. Bij deze kaarten heb ik de multi frames gebruikt van Nellie Snellen. De embossingfolder Swiss Dots van Cuttlebug en de Swirl Sizzix stans. Het papier is van K& Company. Bij de rechthoekige frame van Nellie snellen zat tot mijn verassing ook een kleine tag in het midden.

vrijdag 19 februari 2010

Mijn Big Shot is binnen!!!

Van de week besteld en nu al ontvangen, lekker zo vlak voor t weekend, kan ik op mijn gemak kijken wat deze allemaal kan. Ik heb hem net op mijn werk al uitgepakt en even snel een Cuttlebug embossingfolder er door heen gejast, en ja hoor, hij deed t prima :) Mijn Nellie's Multi frames zijn ook al binnen, nu mijn nestabilities en sizzix stansjes nog! Ook heb ik een decorative strip stans met een alfabet gekocht en de bijhorende extended platen. Moet voor de rest van de maand aan water en brood, maar dat kan mij niet zo veel schelen, ben er helemaal happy mee. jeeej.

maandag 15 februari 2010

Create4fun challenge week 7

Nou ben op dreef vanavond! lekker avondje voor mezelf, dus naast het tasje toch nog een kaartje gemaakt voor.

http://create4fun-challenge.blogspot.com/2010/02/challenge-week-07.html



scrapcard challenge valentijntasje

Ik heb vandaag het tasje gemaakt voor Scrapcard challenge 3.

http://scrapcardschallengeblog.blogspot.com/2010/02/sccb-3-februari-valentijn-en-liefde-met.html

Ook heb ik vandaag op internet gekeken voor een Big Shot en heb besloten deze aan te schaffen. Maar wat een zoekwerk!! Er zijn zoveel nestabilities en spellbinders dat ik gewoon niet weet wat ik nu als eerst moet gaan kopen. Als je al die mooie dingen ziet dan wil je het liefst alles kopen, maar ja je moet keuzes maken. Als ik zo rondkijk kan je echt bijna alles op dit apparaat gebruiken! Heeft iemand nog tips??

woensdag 10 februari 2010

sketchchallenge scrapcardschallenge blog en schattige candy van kellie winnel gespot!

Vanavond heb ik een kaart gemaakt voor de scrapcard challenge blog.

Dit is sketch:

Het papier is van de best of K& company. Vanaf morgen ga ik beginnen met de 2e challenge. En dat is een schattig tasje met thema rood en valentijn.

Ik zag trouwens een schattige candy bij http://www.kelliewinnell.com.au/?p=4177
De candy loopt nog tot 18 februari 2010!

zondag 7 februari 2010

Kaart voor Create4fun Challenge

Vandaag ben ik naar de Creabeurs in Rijswijk geweest! Ik heb weer een hoop leuke spulletjes gekocht en ben gelijk aan de slag gegaan voor de nieuwe challenge voor Create4fun.




Ik heb mijn nieuwe Martha Steward pons, scalloped dots gebruikt. Stempeltje is ingekleurd met waterverf. Het scrappapier is van K & company.

Ik had voor de vorige challenge ook een kaart gemaakt, maar vergat alleen om mee te doen :).



vrijdag 5 februari 2010

kaart voor de valentijns challenge van Scraptalk challenges

Ik vond het leuk om eens mee te doen met een challenge, dus bij deze een valentijnskaart voor de challenge op http://scrap-talk-challenges.blogspot.com/
Ik had ook eens zin in een ander soort kaart dan de standaard rood met roze hartjes kaarten.

donderdag 4 februari 2010

Easel verjaardagkaart

Mijn moeder is vandaag jarig, dus dat was weer een goed moment om aan de knutseltafel te gaan zitten. Ik heb gisteren een mooi pakket scrappapier gekocht en het was nog best lastig om daar een keuze uit te maken. Het scrappapier is van the best of K & company.