dinsdag 17 november 2009

Scrapkaarten november 2009


16-11-2009 Gisteren ben ik naar de kreadoe in Utrecht geweest! Weer een hoop ideetjes opgedaan en ook heel veel gekocht. Vanavond ben ik er goed voor gaan zitten om alle ponzen, stempels e.d. uit te proberen. Ook heb ik Versamark inkt gekocht en zilveren embossingpoeder met een heatingtool. Het geeft een leuk effect maar moet het nog even onder de knie krijgen. Ik heb het e.e.a. in de volgende kaart verwerkt. Ik heb ook de EK retro bloemenpons medium en large en starbust pons van mcgill gebruikt. de groetjes stempel is met de embossingpoeder gemaakt. De circel heb ik in de rondte geponst en er zit ook een klein geembossed bloemetje in verwerkt. Op de bloemen heb ik verzilverden kralenkapjes gebruikt. Een stempelje van Magnolia en een zilveren vlinderhangertje.

3-11-2009 Het is vrijdag de 13e, dus veilig binnenblijven ;).

Ik heb vanavond 2 kaarten gemaakt. Morgen heb ik geen tijd want de echte Sinterklaas komt morgen naar mijn woonplaats Schiedam, en dat wil ik toch even meemaken. Het zal wel ontzettend druk worden.

1e kaart. Ik heb een magnolia stempel gebruikt. Met een miniponsje wat sterretjes uitgeponst. Witte sneeuwvlok gekocht bij de wibra tevens een streng zilveren sneeuwvlokjes die je los als charm kan gebruiken.De stempel is van Marianne design (eline's vintage). Het was de bedoeling dat het net lijkt of de stempel op een tak van de sneeuwklok zit maar op de foto komt het niet echt over. Ach als beginnende scrapper moet je eerst even van alles uitproberen toch.


2e kaart tevens magnolia stempel gebruikt en glitterblok scrappapier van de action. Ingekleurd met coloursoft potloden. stempel is van Marianne design (eline's vintage). De bloemensteentjes gisteren gekocht bij prijstopper. Moet zeggen dat geel en oranje nou niet mijn favoriete kleuren zijn, maar ik vind dat hij toch erg leuk is geworden. maar met een magnolia stempel is een kaart al snel schattig.
11-11-2009 Na wat spiekwerk op het internet voor inspiratie heb ik deze kaart gemaakt. Ik heb hiervoor een magnolia stempelafdruk gebruikt. Ingekleurd met Derwent coloursoft potloden en spica transparante glitterpen. Al is dat op de foto niet echt zichtbaar. Rondjes met de hand uitgesneden en als achtergrond van de 2e circel heb ik een stukje behang gebruikt. De achtergrondkaart is roze. Waar ik het achtergrond scrappapier vandaan heb weet ik niet meer, kan action of wibra zijn. Ben altijd op zoek naar voordelige scrapmaterialen zo blijft de hobby ook leuk om te doen. De krullen zijn simpel gemaakt door middel van strookjes draaien om je prikpen. Joepie stempel is van Marianne design (eline's vintage). Met een zwart fineliner wat streepjes aangebracht, diverse versieringen erop en klaar is kaart. As zondag ga ik een bezoek brengen aan de creadoe in de Jaarbeurs. Heb al een hele lijst klaar met wat ik allemaal nog graag wil aanschaffen. ;)
11-11-2009 Vandaag ben ik weer in de weer geweest op zoek naar leuke achtergronden en diverse plaatjes op het internet. Hier is het resultaat! een vintage scrapkaart. Ik heb een bordeauxrode kaart gebruikt. Het plaatje is van Victorian Sweethearts , de vintage achtergronden zijn geprint vanaf het internet en daarbij het ik primaflowers, Roosjes van xenos, kant e.d. gebruikt. De randjes van het achtergrondvelletje heb ik naar binnen gekruld.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gezellig een reactie achter!