zondag 29 november 2009

Uit de oude doos

Deze week ben ik jammer genoeg een beetje grieperig geweest dus geen fut gehad om kaarten te maken. Ik heb er gisteren eentje gemaakt. Ik zag een zelfde soort op een andere blog. Ik weet niet meer bij wie, maar ik vond het zo'n leuk idee om een soort bloemenvaas op een kaart te plakken dat ik het idee even gepikt heb. Ik hoop dat degene het niet erg vind, maar zie het als compliment. :) 
Ik vond tussen mijn foto's ook nog een paar kaarten die ik eerder gemaakt heb en ik vond het ook wel leuk om deze te plaatsen. Mijn moeder maakt al een hele tijd kaarten en mandala's en zij heeft mij besmet met het kaartenmaken virus. Ik had al snel door dat scrapkaarten mijn voorkeur hadden. Maar ik had toen nog niet zo veel materiaal en gereedschap en dan is het best lastig om een beetje variatie in je kaarten te brengen. Vroeger gingen ik en mijn ma altijd shoppen voor kleding maar tegenwoordig zijn we merendeel op zoek naar frutsels en hobbyspullen. Wel heel gezellig!

Ik heb deze week ook een eyelet tool besteld en kan niet wachten om deze uit te proberen. Ook nog wat nieuwe ponsen en scrappapier besteld. Heb de spulletjes helaas nog niet binnen.Dit is mijn allereerste vintagekaart.


2 opmerkingen:

  1. Al je kaarten zijn prachtig Daantje, maar de bovenste vind ik super gaaf!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super mooie kaartjes heb je gemaakt

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gezellig een reactie achter!